За день на фронті вже дев’ять поранених, б’ють “гради” й артилерія

 

З початку доби п’ятниці, 10 березня, четверо українських армійців поранено, п’ятеро – травмовано. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

За цей час загалом зафіксовано 49 обстрілів з боку бойовиків.

На Маріупольському напрямку 122-міліметрова артилерія противника вела вогонь по Гнутовому, танк та міномети калібру 120 мм – по Мар’їнці, 120- та 82-міліметрові міномети – по Водяному, Красногорівці, Талаківці, Павлополю, Гнутовому, а з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї загарбники обстріляли Широкине та Водяне. Також по Водяному вели вогонь БМП противника.

На Донецькому напрямку танки та міномети вели вогонь по позиціях сил АТО в районі Авдіївки, із мінометів різних калібрів – по Невельському, Луганському, а з гранатометів та стрілецької зброї – по Новгородському, Кам’янці, шахті “Бутівці”, Зайцевому та Пісках. Ворожі БМП били по Луганському.

На Луганському напрямку з РСЗВ БМ-21 “Град”, 152-міліметрової артилерії, 120- та 82-міліметрових мінометів, а також протитанкових ракетних комплексів обстріляли Кримське, зі 152-міліметрової артилерії – Смолянинове, а снайпери обстрілювали Новоолександрівку. З гранатометів та стрілецької зброї стріляли по Новозванівці.

Читайте також ранкове зведення:
АТО: шість поранених. Вже зранку ворожа “арта” б’є по тилах зі коли

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна