Ветеран АТО головою розбив ніс генералу за “почесні” георгіївські стрічки. ВІДЕО

 

Ветеран АТО і громадський активіст Дмитро Різниченко вдарив головою в ніс генерал-полковника запасу, голову громадської ради при Міністерстві оборони Віктора Палія.

Інцидент стався в п’ятницю, 10 березня, під час засідання, присвяченого звіту Державної служби в справах ветеранів і АТО в Будинку офіцерів у Києві, повідомляє Громадське ТБ.

Обурення Різниченка викликала діяльність “Організації ветеранів України”, яку очолює колишній народний депутат від Компартії Петро Цибенко (1949 року народження).

“Старі” ветерани, зокрема генерал Палій, заявляли, що георгіївська стрічка – “це почесно” і “хто дав вам право називати їх колорадськими”.

Відео бійки на засіданні громадської ради:

Сутичка тривала і після закінчення засідання. Волонтер Максим Діжечко опублікував відеозапис продовження подій “у кулуарах” засідання, з якого видно, що вже Різниченко отримав кулаком в обличчя.

Особою, яка вдарила Різниченка, виявився Анатолій Кремнєв із громадських рад кількох міністерств, представник так званого “козацтва” й багатьох фейкових ГО.

Напередодні, 9 березня, Різниченко у “Фейсбуці” закликав громадськість приходити в Будинок офіцерів, де мав бути заслуханий звіт Держслужби у справах ветеранів за минулий рік.

“«Організація ветеранів України». Діє з 1987 року. Цього року планує отримати від України 1 500 000 гривень (якщо міністр підпише).
Минулого року отримала 1 200 000 гривень.
Минулого ж року організувала в Києві путінський флешмоб “Бєссмєртний полк”, з колорадськими стрічками і червоними прапорами”, – зазначив активіст, пообіцявши “зробити все, щоб цей труп не отримав ні копійки”,

“Ця громадськість регулярно отримує фінансування з бюджету на свої ГОшки. І пиляє мільйони гривень щороку… Або ще гірше, вони на бюджетні гроші, влаштовують проросійські заходи, зрежисовані в Москві.
Отримували вони це фінансування десятками років. Аж поки це не вилізло на публіку. І реальні бійці АТО і волонтери почали цікавитись і моніторити їх діяльність”, – зауважив з цього приводу волонтер Роман Сініцин.




Як писала “Новинарня“, раніше армійські волонтери влаштували демарш на засіданні з виборів громадської ради при Міноборони, де владу на черговий термін утримав той самий генерал Палій, відомий прихильністю до георгіївських стрічок і російських колег.

Обережно, в дописі – нецензурна лексика:

Як відомо, Дмитро Резніченко – колишній журналіст, блогер, учасник АТО. У 2014-2016 роках був бійцем батальйону “Донбас”. Після звільнення створив праву політичну організацію “Новий вогонь”, бере активну участь у у вуличних акціях.

Читайте також:
Боєць Нацгвардії Різниченко відлупцював у поїзді “сепара”,
після чого говорив із ним по душах

“Безсмертний полк” у Києві набирають за гроші.
“Антимайданівця” з Москви хочуть побити

“Провокаційні питання” до лже-ветеранів війни на марші 9 травня в Києві. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна