У центрі Києва розстріляли “Мерседес”: батько-бізнесмен убитий, діти поранені. ОНОВЛЕНО

У Києві на вул. Антоновича (колишня Горького, Голосіївський район) невідомі розстріляли Mercedes-Benz. Водій авто загинув, дві дитини в салоні отримали поранення.

Як повідомили у столичному ГУ Нацполіції, особу загиблого встановлено: це місцевий мешканець, бізнесмен.

“Киянин разом із двома дітьми повертався автомобілем додому. Біля будинку невідомий розстріляв “Мерседес”… Під час огляду на місці події попередньо встановлено, що зловмисник зробив шість пострілів, ймовірно – із пістолета Макарова. Дітей, які перебували у салоні авто, доставили в “Охматдит”, інформація про їх стан уточнюється”, – зазначили в прес-службі поліції. 

ОНОВЛЕНО: Як повідомляє ТСН, розстріляним у Києві бізнесменом виявився ресторатор з Одеси Олександр Ряжев.
Зазначається, що Ряжев був власником ресторану “Вітрина”. У 2006 році у нього виник конфлікт з орендодавцем, який відмовився продовжувати договір оренди з рестораном.

За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ст. 115 КК Украіни.

На місці працюють слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь поліції, встановлюють свідків та очевидців події, проводиться огляд прилеглої території.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна