Штаб АТО не врахував ще одну втрату доби: доброволець ДУК “Старий” Руфимський воював під Авдіївкою рік

 

У понеділок, 6 березня, під Авдіївкою в Донецькій області загинув боєць 1-ї окремої штурмової роти Добровольчого українського корпусу “Правий сектор” із позивним “Старий” – Олексій Руфимський.

Як передає “Новинарня“, це другий загиблий за добу, якого не враховано в офіційних даних штабу АТО (і штаб, і речник поінформували про одного загиблого й п’ятьох поранених 6 березня).

Кореспондентка ТСН Наталія Нагорна зазначає, що загиблий боєць ЗСУ – морський піхотинець 19-річний Олександр Веремеєнко, родом з Луганщини. В окопі під селом Водяне на Маріупольському напрямку його життя обірвала куля, ймовірно, внаслідок рикошету.

Доброволець ДУК ПС “Старий”, 1968 р.н., під Авдіївкою воював протягом року. раніше був поранений на позиції “шахта Бутівка” в ногу, нещодавно зазнав контузії, але, як розповіла Нагорна, відлежався й повернувся у стрій.
Прощатимуться з ним завтра в Дніпрі.

Відомо, що Руфимський Олексій В’ячеславович – доброволець 1-ї окремої штурмової роти Добровольчого українського корпусу “Правий сектор” – родом із села Кочережки, Павлоградський район Дніпропетровської області (там і похований). Мешкав у Павлограді.

“Один із кращих бійців, рік фактично не покидав зони бойових дій, дисциплінований та вишколений воїн, але в той же час завжди посміхався, жартував та піднімав настрій бойовим товаришам, турбувався за них. Будучи на війні, ніколи не забував про свою сім’ю”, – написали побратими “Старого” на сторінці 1-ї штурмової роти ДУК ПС у “Фейсбуці”.

Читайте також:
На Донбасі загинув боєць “Правого сектора” Крава. Штаб знову не порахував

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна