НБУ готовий накласти санкції на “Сбербанк Росії” за паспорти ОРДЛО

 

Національний банк України ініціюватиме перед Радою нацбезпеки питання щодо застосування санкцій до “дочки” російського “Сбєрбанку”.
Про це йдеться у повідомленні на сайті НБУ.

Такою є реакція регулятора на інформацію ЗМІ про готовність “Сбербанку Росії”здійснювати обслуговування власників паспортів самопроголошених “ДНР” та “ЛНР”.

“У разі підтвердження цієї інформації, НБУ ініціюватиме перед РНБО питання щодо застосування санкцій до дочірнього банку “Сбєрбанку” Росії в Україні – ПАТ “Сбєрбанк”, – зазначає прес-служба Нацбанку.

Читайте також:
Аваков закликав вигнати з України Сбербанк РФ,
який почав визнавати “паспорти ОРДЛО”

Як інформувала “Новинаря”, 18 лютого президент РФ Володимир Путін підписав указ про визнання на території Російської Федерації документів, які видані громадянам України та особам без громадянства, що постійно проживають в “окремих районах” Луганської та Донецької областей.

Читайте також:
Київ про визнання Москвою паспортів “ДНР/ЛНР”:
Путін вийшов із Мінського процесу, далі – націоналізація майна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна