За добу в АТО сотня обстрілів, п’ять поранених бійців

 

Двоє військовослужбовців ЗС України поранено, троє травмовано. З боку бойовиків зафіксовано рівно 100 обстрілів. Про таку статистику минулої доби, 5 березня, повідомляє в ранковому зведенні прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що в неділю російсько-окупаційні війська з артилерії калібру 122 мм, танків, мінометів та БМП обстрілювали смт Луганське на Донеччині (Світлодарська дуга). Танки окупантів неодноразово вели вогонь по шахті “Бутівці”, Кам’янці і Пісках. Із мінометів різних калібрів, гранатометів та стрілецької зброї били по Авдіївці, Майорську, Новгородському, Троїцькому, Невельському, Опитному, Пісках та Зайцевому. Із БМП вели вогонь по Луганському, а по Невельському працював снайпер.

На Маріупольському напрямку з мінометів та великокаліберних кулеметів противник обстрілював Талаківку, Гнутове, Водяне, Павлопіль та Широкине. БМП та танки сепаратистів вели вогонь по Водяному, Мар’їнці та Широкиному. Крім того, позиції сил АТО в Широкиному були обстріляні з протитанкових ракетних комплексів НЗФ, а з гранатометів – у Тарамчуку.

На Луганському напрямку ворог зі 120-міліметрових мінометів обстріляв Новоолександрівку, Кримське та Богуславське, із гранатометів та стрілецької зброї – Новозванівку, Троїцьке, Станицю Луганську, Попасну.

Читайте також:
Під Авдіївкою загинув Роман Кияниця з 72 омбр.
“Насправді вона насамперед – війна і СУКА…”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна