Противник іде на добовий рекорд за числом обстрілів. Один воїн ЗСУ загинув

 

З початку доби понеділка, 6 березня, зафіксовано вже 71 обстріл з боку бойовиків. Загинув один військовий ЗС України, двоє зазнали поранень . Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

На Маріупольському напрямку танки противника вели вогонь по Водяному та Лебединському. З мінометів обстрілювали Гнутове, Чермалик, Талаківку, Павлопіль, та Водяне, а з гранатометів і стрілецької зброї – Гнутове, Новотроїцьке, Павлопіль, Водяне та Широкине. Також по Водяному і Широкиному вели вогонь БМП та снайпери.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів окупанти обстрілювали Авдіївку, Майорськ, Троїцьке, Верхньоторецьке, а з гранатометів та стрілецької зброї – Піски, Верхньоторецьке, Кам’янку та Невельське. По Кам’янці вогонь вів також снайпер незаконних збройних формувань.

На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів бойовики обстріляли Новоолександрівку, Новтошківське, Кримське, з гранатометів – Троїцьке. 

Як писала “Новинарня“, напередодні за цілу добу зафіксовано 100 обстрілів, п’ятеро бійців були поранені.

Читайте також:
Жебрівський пояснив весняне загострення бойовиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна