У МінТОТ готують рекомендації власникам “віджатих ОРДЛОЮ” підприємств

 

Міністерство тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб надасть рекомендації власникам підприємств української юрисдикції, які рішенням бойовиків терористичної організації “ДНР” від 1 березня були переведені в так зване зовнішнє управління.
Як передає “Новинарня“, про це повідомив заступник міністра Георгій Тука у “Фейсбуці“.

“У Міністерстві триває робота з підготовки рекомендацій власникам «віджатих» підприємств на НКТ для подачі позовів до Європейського суду з прав людини.
На цей раз уловка «мы не конфисковывали/национализировали, мы просто ввели внешнее управление» не пройде”, – наголосив Тука.

“Звісно, Росія з ОРДЛОю будуть зараз посилено протискати тезу «це наша відповідь на українську блокаду Донбасу», але, сподіваюсь, нам вдасться заблокувати такі потуги ворога”, – додав заступник глави МінТОТ.

Читайте також:

Від “Лайфа” до Засядька. Бойовики “ДНР” оприлюднили список віджатих підприємств

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна