Загострення в АТО триває: за добу один боєць загинув, 15 поранено

 

За минулу добу, 2 березня, російсько-окупаційні війська 116 разів обстріляли позиції сил АТО. Один український військовий загинув, 15 отримали поранення, семеро травмовано, один – загинув.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

На Маріупольському напрямку з РСЗВ БМ-21 “Град” бойовики вели вогонь у напрямку позицій ЗСУ в районі Водяного. В районі Гнутового бив танк, а з мінометів обстріляли Красногорівку, Ноотроїцьке, Водяне та знову ж Гнутове.
З гранатометів та стрілецької зброї – Широкине, Старогнатівку, Лебединське, Мар’їнку, Талаківку. По Широкиному, Лебединському, та Мар’їнці вів вогонь снайпер. По Новогригорівці та Гнутовому – БМП противника.

На Луганському напрямку під обстріли зі 152-міліметрової артилерії потрапили Новозванівка та Лисичанськ. З мінометів різних калібрів окупанти обстрілювали Новоолександрівку, Новотошківське Новозванівку, Катеринівку, Кримське та Малинове.

На Донецькому напрямку вогонь вів танк, 120 та 82-міліметрові міномети – по Авдіївці, Новолуганському, Зайцевому, Пісках та шахті Бутівці. З гранатометів били по Опитному, Пісках та Кам’янці. БМП по Луганському, а стрілецька зброя обстрілювала Майорськ та Невельське.
По Кам’янці, Новотроїцькому та Новгородському вогонь вів снайпер, а зенітні установки – по Троїцькому та Авдіївці.

Як повідомляла “Новинарня“, 2 березня в зоні проведення антитерористичної операції загинув молодший сержант морської піхоти Олександр Вознюк.

Напередодні в зоні АТО було зафіксовано 118 обстрілів з боку бойовиків.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна