Стрілець, який захопив маршрутку в Києві, поранив поліцейського. ПОДРОБИЦІ

 

У результаті переслідування викраденої маршрутки у Дніпровському районі Києва патрульний поліцейський, який намагався затримати зловмисника, отримав поранення. Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва.

Прес-служба поліції повідомляє подробиці події, що сталася на Райдужному масиві в четвер, 2 березня.

Зазначається, що правоохоронці отримали інформацію про підозрілого чоловіка з великим рюкзаком. Коли поліцейські наблизилися до чоловіка, він кинув сумку і дворами багатоповерхівок побіг на вулицю Малишка.
“Там зловмисник забіг у маршрутне таксі, пригрозив водієві зброєю і наказав їхати. Коли автобус рушив, невідомий через лобове скло вистрілив у бік патрульних, які почали його переслідування. У цей момент водій і пасажири вибігли на вулицю”, – йдеться в повідомленні.

Після цього зловмисник сів за кермо маршрутки марки “Ісудзу” й поїхав, продовжуючи стріляти в патрульних.

Фото: ГУ НП

Правоохоронці у свою чергу почали стріляти по маршрутці, щоб зупинити її.

“Дорогою зловмисник зіткнувся із легковим автомобілем (за даними свідків – на перетині бульвару Перова і проспекту Алішера Навої – “Н”), але продовжив рух. Невдовзі зупинився у приватному секторі, кинув маршрутку і почав утікати. На станції міської електрички (“Троєщина”) він поранив у ногу працівника поліції, котрий намагався його затримати”, – інформує ГУ НП.

Наразі правопорушник ховається у приватному секторі. До його пошуків залучили працівників територіального управління поліції, спецпідрозділ та кінологів.

Інформація про потерпілих та всі обставини події уточнюються.

 

За даними ЗМІ, був поранений також водій маршрутки, загалом розбиті три автотранспортні засоби.

Поліція розшукує зловмисника – чоловіка зростом 170-185 см у віці 30-35 років, був одягнутий у чорну уніформу.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна