У шкільній їдальні Бахмута отруїлися 60 дітей

 

У лікарню міста Бахмута Донецької області госпіталізовано 16 учнів місцевої школи з харчовим отруєнням. Загалом по медичну допомогу звернулося 60 дітей, повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в області.

“Станом на 9:20 (1 березня) відомо про погіршення здоров’я 60 дітей, з яких 40 звернулися у шкільний медпункт, ще 20 – до медичного закладу. Нині госпіталізовано в інфекційне відділення Бахмутської лікарні 16 учнів 1-10 класів”, – зазначили в поліції.

Перші постраждалі почали надходити до лікарні у вівторок, 28 лютого, увечері з однаковим діагнозом – токсикоінфекція, синдром гастроентероколіту.

Про подію правоохоронцям повідомили лікарі, які реєстрували звернення батьків школярів. Останні зазначають, що погіршення здоров’я розпочалося після обіду в їдальні школи.

У медзакладі працює слідчо-оперативна група Бахмутського відділу поліції.

Попередньо факт кваліфіковано за ст. 137 (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) Кримінального кодексу України.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна