ОБСЄ зафіксувала виїзд до Росії двох фургонів із “вантажем 200”

 

Спостерігачі СММ ОБСЄ зафіксували перетин українсько-російського кордону похоронними фургонами “Вантаж-200” через пункти пропуску “Гуково” і “Донецьк” у Ростовській області РФ.
Про це 1 березня повідомляє “Укрінформ” з посиланням на щотижневий звіт ОБСЄ.

“Упродовж звітного періоду спостережна місія бачила дві “швидкі”, які перетинали кордон між Російською Федерацією та Україною, і два похоронні фургони”, – сказано у звіті.

Крім того, в ОБСЄ зазначили, що минулої доби Місія зафіксувала у Донецькій і Луганській областях понад тисячу вибухів.

“У Донецькій області Спеціальна моніторингова місія задокументувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зокрема близько 900 вибухів порівняно з близько 450 у попередній звітній період”, – відзначили міжнародні спостерігачі.

На Луганщині спостерігачі місії також зафіксували різке збільшення кількості порушень режиму тиші: близько 135 вибухів, тоді як напередодні їх нарахували 60.

Читайте також:
Остання доба зими в АТО: двоє бійців загинули, троє поранених,
рекорд за числом обстрілів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна