Янукович розповів, що розлучився з дружиною, подорожує по Росії і грає в теніс

 

Екс-президент-утікач Віктор Янукович підтвердив, що розлучився з дружиною Людмилою Янукович. Про це він розповів в інтерв’ю німецькому виданню Der Spiegel, яке оприлюднене на сайті журналу 26 лютого.

“Із дружиною, з якою вони були одружені 45 років, він розлучився. І тепер живе з сестрою свого колишнього кухаря”, – йдеться в заключних абзацах матеріалу.

Як з’ясували журналісти ще за часів президентства Януковича, його супутницею була Любов Полежай, сестра кухаря. Вона втекла разом із Януковичем з “Межигір’я” в Росію у лютому 2014 року.

З Людмилою Янукович (дів. Настенко) вони були одружені з листопада 1971 року. Під час президентської каденції чоловіка вона переважно залишалася в Донецьку і фактично не виконувала представницьких функцій.
Після втечі Януковича вона ще певний час жила у Донецьку, однак після початку війни переїхала до Криму. Там похований молодший син Віктор Янукович, який потонув на озері Байкал.

Велике інтерв’ю Януковича журналісту видання “Шпігель” Крістіану Неефу було записане в Москві напередодні третьої річниці перемоги Майдану, назва матеріалу – Der Getriebene (“Керований”).

Крім іншого, Віктор Янукович повідомив, що подорожує по Росії і полюбляє грати в теніс.

“З Путіним я зустрічався всього кілька разів. Я розумію, мої проблеми – не його рівень”, – сказав також Янукович.

Як відомо, в Україні екс-президент обвинувачений у державній зраді та інших злочинах. У справі про держзраду наближається судовий розгляд.

Читайте також:
Рада прийняла за основу законопроект, що дозволить почати суд
над Януковичем раніше

За пропозиціями Януковича щодо Донбасу й Майдану стоїть Москва, – експерти

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна