Міністр оборони звільнив чиновницю, яка образила волонтерів у соцмережі

 

Керівництво Міністерства оборони звільнило співробітницю МОУ за наклеп на діяльність волонтерів. Про це повідомила в суботу ввечері, 25 лютого, прес-служба відомства.

У МОУ зазначили, що керівництво міністерства вважає неоціненним внесок кожного волонтера у військову міць та обороноздатність нашої держави.

“Саме тому в лавах Збройних сил України не можуть служити або працювати особи, які зводять прикрі наклепи на волонтерів, які зробили великий внесок у безперебійне функціонування армії України”, – йдеться в повідомленні.

“Співробітниця Міністерства оборони України, яка у соціальній мережі звела наклеп на діяльність волонтерів у районі проведення АТО, звільнена за рішенням керівництва Міністерства оборони України”, – зазначили в прес-службі.

Міноборони не називає імені звільненої співробітниці, однак волонтер Дмитро Вітов повідомив у соцмережі, що йдеться про секретаря ініціативної групи з виборів Громадської ради при Міноборони Тетяну Баранську.

На сайті МОУ є згадка про те, що Баранська Тетяна Романівна працювала в Департаменті соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України.
Зокрема, в 2015 році вона брала участь у реалізації Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства.

Після зборів ініціативної ради 24 лютого 56-річна чиновниця написала у “Фейсбуці”: “Доки волонтери на фронт будуть мотатись, доти буде війна, адже для них це чистої води бізнес”.

Наразі на сторінці Баранської у відкритому доступі немає цього допису.

Як повідомляла “Новинарня“, 24 лютого представники авторитетних волонтерських організацій покинули зібрання ініціативної групи з виборів Громадської ради при Міноборони на знак протесту. Баранська вочевидь була серед тих, хто опонував волонтерам на цьому засіданні.
Після розголосу в ЗМІ й соцмережах міністр оборони Степан Полторак наказав перевірити скандальні вибори Громради.

Читайте також:
Тимчук: Слід розігнати Громадську раду при МОУ,
яка була ще співучасником Януковича

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна