Трамп замовить одне з найбільших нарощувань військового бюджету в історії США

 

Президент США Дональд Трамп заявив, що зробить запит для “одного з найбільших нарощувань військового бюджету в американській історії”.
Про це він заявив на конференції консервативних політичних дій (Conservative Political Action Conference) – організації, яка надала Трампу першу платформу в боротьбі за президентське крісло, передає Reuters.

Президент окреслив плани зі зміцнення американської армії, однак знову не навів конкретних деталей.

За словами Трампа, заплановані заходи мають на меті модернізацію збройних сил США в наступальному і оборонному плані. За його словами, він проситиме про “масивний оборонний бюджет”, який зробить оборону країни “більшою, кращою і сильнішою, як ніколи раніше”.

“І, сподіваюся, нам ніколи не треба буде використовувати цю силу, але ніхто і не збирається зв’язуватися з нами. Ніхто. Це буде одне з найбільших військових нарощувань в американській історії” – заявив президент США.

Раніше повідомлялося, що президент Дональд Трамп заявив, що хоче збільшити ядерний арсенал США, бо ‎Сполучені Штати “відстали у своїх ядерних можливостях”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна