На Луганщині знайдений мертвим прикордонник

 

Українські прикордонники в Луганській області знайшли тіло мертвого колеги. Про це інформує прес-служба ДПСУ.

Згідно з повідомленням, вранці в середу, 22 лютого, в одному з прикордонних підрозділів було виявлено відсутність військовослужбовця, який своєчасно не прибув на службу.
Для встановлення причин відсутності і місцезнаходження прикордонника керівництво підрозділу негайно організувало пошукові заходи.
Незабаром дільничний інспектор, який залучався до пошуку, виявив даного військовослужбовця на узбіччі дороги без ознак життя.

“По даному факту поінформовано співробітників Нацполіції, військової прокуратури та інших взаємодіючих структур. В даний час керівництвом Луганського прикордонного загону разом з правоохоронними органами з’ясовуються всі обставини. На місці події працює оперативно-слідча група”, – зазначили у відомстві.

Читайте також:
На кордоні з Польщею знайшли мертвого прикордонника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна