Бразилець із “Шахтаря” мусив видалити селфі з українським танком

 

Бразильський легіонер донецького ФК “Шахтар” Фред зробив селфі на тлі танків біля Музею Другої світової війни в Києві й розмістив в “Інстаграмі”, однак невдовзі видалив фото.
Про це повідомляє “Трибуна”.

Видання зберегло фото, на якому футболіст зафіксував на оглядовому майданчику себе поруч із супутницею на тлі пофарбованого в синьо-жовті кольори радянського танка, й супроводило це текстом: “Фред зробив селфі на тлі українських танків. Такого фото немає в жодного бразильця в світі. UPD: сьогодні цього фото вже не було в “Інстаграмі” Фреда”.

Як відомо, після початку війни на Сході ФК “Шахтар”, що належить Рінату Ахметову, переїхав до Києва.
При цьому клубні структури в окупованому Донецьку функціонують.

Щоб не погіршувати ставлення до клубу з боку прибічників та керівників “ДНР”, керівництво “Шахтаря” забороняє гравцям висловлюватись у ЗМІ та в соцмережах на підтримку української армії. Зокрема, відомо, гендиректор клубу Сергій Палкін змусив видалити допис Віктора Коваленка, який підтримав поранених бійців ЗСУ в шпиталі.

Читайте також:
Ахметов віддав базу “Шахтаря” бойовикам, – ЗМІ. КЛУБ СПРОСТОВУЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна