Помер рятувальник Тритейкін, який зазнав поранень під час обстрілу Авдіївки

 

Поранений під час обстрілу Авдіївки 2 лютого підполковник служби цивільного захисту Дмитро Тритейкін помер. Про це 21 лютого повідомив директор Авдіївського коксохімічного заводу Муса Магомедов.

“Щойно подзвонили і повідомили, що Діма помер. Цього разу помилки немає, на жаль. Лікарі боролися за його життя, не змогли його врятувати. Ховатимемо в Авдіївці. Вічна пам’ять герою”, – написав Магомедов у соцмережі.

Як повідомляла “Новинарня“, ввечері 2 лютого бойовики “ДНР” обстріляли з “градів” житлові квартали  центрі Авдіївки, зокрема територію поблизу школи №2 та стадіону “Хімік”, де було розгорнуто пункт життєзабезпечення. Тоді був поранений британський фотограф Крістофер Нанн, загинула хазяйка квартира, в якій він перебував. Також загинув водій ДержНС Сергій Горбань, а підполковник служби цивільного захисту Тритейкін зазнав осколкового поранення в живіт.

Директор АКХЗ Муса Магомедов помилково повідомляв про смерть начальника 15-го ДПРЗ (пожежно-рятувального загону) ГУ ДСНС у Донецькій області Дмитра Тритейкіна. Невдовзі з’ясувалося, що він живий, у реанімації, його доправили до Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова. Наступного дня Тритейкін прийшов до тями і перебував під наглядом лікарів.

Дмитрові Тритейкіну було 42 роки (нар. 7 серпня 1974 р.), постійно жив і працював у місті Авдіївка.
Магомедов називав його “рятувальник від бога”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна