“Кілька десятків людей ніби випрошують – ну побийте нас, щоб можна було волати про “кривавий режим”, – Буткевич

 

Богдан Буткевич
журналіст, ведучий телеканалу Еспресо.TV

(FB)

Чому, от чому всі ці мутні двіжухи треба обов’язково робити на роковини справжнього Майдану? От чому б не зробити це 21-го числа? Чи 17-го?

Ні, треба саме зараз. Саме сьогодні треба поставити намет на Банковій – і ніколи більше. За всі 20 днів блокади ніякого іншого дня вибрати просто не можна було.

Зрозуміло, чому – бо якраз таки на крові тих, хто загинув три роки тому, дуже легко привертати до себе увагу. А 21-го кому ти вже будеш потрібен? В усякому разі, на Банковій?

І от це бісить більш за все.

Однак при всьому цьому: чи варто припиняти торгівлю з ОРДіЛО? Звичайно.

Чи мала право поліція не пропускати нардепів? Ні, не мала.

Чи офігів Аваков та влада в цілому? Ще й як.

Але цей грьобаний сьогоднішній спектакль у центрі міста огидний до блювоти.

Кілька десятків людей бігають і ніби випрошують – ну побийте нас, ну вдарте, ну зробіть хоч щось, щоб можна було волати про “кривавий режим”.

І навіть присутність серед них фронтовиків чи майданівців аж ніяк не робить це все хоч трохи схожим на реальний протест.

Ну й, звичайно, найбільш прекрасно – це коли Семенченко як мантру повторює, що нинішня влада набагато гірша за Януковича, й що дарма він особисто (!) “Петю” не придушив ще в 14-му.

Було би дуже смішно дивитись за цими жалюгідними спробами зробити з себе бойового генерала, якби не було так противно. Слухати істеричний вереск та матюки на тлі “Пливе кача”.

Якщо ж говорити суто технічно, то пацантре програли вже майже виграний матч.
З блокадою вони реально знайшли м’яке місце Банкової. А тепер цим дурнуватим шоу все прос*али одномоментно.

Читайте також:
У Бахмуті – інцидент зі зброєю між Семенченком та поліцією

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна