Бойовикам “ДНР” не вистачає боєприпасів, поставка – з коліс із Росії, – “ІС”

 

Арсенали бойовиків “ДНР” недостатні для обраної ними інтенсивності бойових дій, тому постачання незаконних збройних формувань Донеччини відбувається “з коліс” із Росії.
Як повідомляє “Новинарня”, про це йдеться в оперативних даних групи “Інформаційний спротив” від 17 лютого.

“Запаси НЗ окупантів в «ДНР» – накопичення боєприпасів, палива та ЗІП (запчастин і приладдя), раніше надісланих «1-му армійському корпусу ДНР» із Росії – виявилися не в змозі забезпечити ту інтенсивність обстрілів, яку російсько-терористичні війська демонстрували останнім часом“, – зазначено в повідомленні.

“Після періоду різкого загострення ситуації на лінії фронту в кінці січня – на початку лютого ц.р. в «1 АК ДНР» констатують гостру нестачу палива, боєприпасів, запасних частин до озброєння та техніки. В даний час забезпечення підрозділів «1-го АК ДНР» відбувається практично «з коліс» за рахунок поставок з РФ”, – інформує розвідка.

Зазначається що командування “армійського корпусу” бойовиків вимагає від підлеглих частин та підрозділів “найсуворішого обліку та економії” МТЗ (матеріально-технічного забезпечення).

“Разом з тим, командирам частин і підрозділів «1 АК ДНР» повідомляють про підготовку перекидання великих партій МТЗ зі складів НЗ Південного військового округу ЗС РФ для поповнення до штатних норм запасів (точні терміни поставок не вказуються)”, – повідомляє “Інформспротив”.

Читайте також:
Доба в АТО: зросла кількість обстрілів, троє загиблих бійців і цивільні жертви

Стала відома кількість російських військ та зброї на Донбасі, – “ІС”

Нагадаємо, після обстрілів 16 лютого речник Міноборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник заявив, що можна говорити про новий виток ескалації в районі Авдіївки.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна