За день в АТО вже троє загиблих військових, є жертви також серед цивільних в Авдіївці. ОНОВЛЕНО

 

З початку доби 16 лютого троє військових ЗС України загинуло, четверо – поранено. Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

Загалом зафіксовано 35 обстрілів з боку бойовиків.

Як повідомив в ефірі каналу “112 Україна” речник штабу АТО Леонід Матюхін, уже після 18:00 в Авдіївці одна з мін влучила в багатоповерховий будинок.
“Поліція каже, що є загиблі. Кількість уточнюється”, – сказав речник.

ОНОВЛЕНО. “Бойовики завдали удару по житловому сектору Авдіївки. Зафіксовані влучання в багатоповерхові будинки по вул. Гагаріна і 9-й квартал. Триває розбирання завалів. Уже є загиблий – чоловік, 1973 року народження, помер внаслідок осколкових поранень”, – написав у соцмережі голова ГУ НП Донеччини В’ячеслав Аброськін.

“Загалом протягом дня на Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів російсько-окупаційні війська обстрілювали Авдіївку, Кам’янку, Піски, Зайцеве, Верхньоторецьке. З гранатометів та стрілецької зброї – знову ж Кам’янку, Зайцеве, Авдіївку, Піски. По Зайцевому вогонь вів снайпер.

На Луганському напрямку зі 120- та 82-міліметрових мінометів окупанти обстріляли Кримське. З гранатометів та стрілецької зброї – Лобачеве та Новоолександрівку.

На Маріупольському напрямку зі 120-міліметрових мінометів загарбники обстрілювали Широкине, а з гранатометів та стрілецької зброї – Мар’їнку, Новоселівку, Водяне, Лебединське, Широкине, Павлопіль, Гнутове. По Широкиному вели вогонь БМП противника. З протитанкових ракетних комплексів обстріляли Богданівку”, – ідеться в зведенні.

Нагадаємо, напередодні відбулося засідання ТКГ в Мінську. Перед тим кілька днів обходилося без втрат у лавах Збройних сил України.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна