Міністр оборони США: Переговори з Росією треба вести з позиції сили

 

Міністр оборони США Джеймс Маттіс заявив, що з Росією треба вести переговори “з позиції сили”. Про це повідомляє телеканал CNN.

“Тоді як Сполучені Штати та Альянс (НАТО) прагнуть співпрацювати з Росією, ми повинні в той же час захистити себе, якщо Росія діятиме всупереч міжнародному праву”, – сказав Маттіс під час зустрічі з представниками НАТО.

За його словами, США готові залишати відкритими політичні канали співпраці і деескалації напруженості, так само, як це було у часи “холодної війни”.

“Ми, як і раніше, відкриті для можливості відновити співпрацю з Москвою, при цьому реалістичні в своїх очікуваннях і настановляємо наших дипломатів вести переговори з позиції сили”, – заявив глава Пентагону.

Нагадаємо, ще під час номінації генерала Маттіса на прізвисько “Скажений Пес” на посаду міністра оборони США це вважали “поганою новиною для Росії”.

Читайте також:
Номінант Трампа на пост глави Пентагону готовий відповісти силою
на агресію Кремля в Європі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна