ЗСУ третій день без втрат, хоча вогонь не вщухає

 

Третю добу поспіль в зоні АТО серед військових Збройних сил України немає ні загиблих, ні поранених внаслідок бойових дій.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-центр штабу АТО.

При цьому за минулу добу, 10 лютого, загалом зафіксовано 63 обстріли з боку бойовиків, ідеться у зведенні штабу.

На Маріупольському напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали Гнутове, Павлопіль, Широкине, Водяне. Загарбники застосовували РСЗВ БМ-21 “Град”, танки та міномети різних калібрів, обстрілюючи наші позиції в районі Красногорівки.

Відео:

На Донецькому напрямку зі 120-міліметрових мінометів обстрілювали Авдіївку, Невельське, Опитне, а з гранатометів та стрілецької зброї – Новгородське, Невельське, Луганське та Зайцеве. По позиціях сил АТО в районі Авдіївки, Луганського та Верхньоторецького вогонь вели снайпери.

На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів обстрілювали Кримське, а Новозванівку – з гранатометів та стрілецької зброї.

Читайте також:
В “ДНР” бояться наступу ЗС України на Донецьк і кажуть,
нібито узгодили “тишу” через ОБСЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна