З початку року поліція Донеччини затримала понад 30 бойовиків

 

Поліція Донецької області з початку 2017 року затримала 31 бойовика незаконних збройних формувань. Про це повідомляє прес-служба обласне ГУ НП.

“Загалом поліцією Донеччини з початку року оголошено про підозру 35 бойовикам, затримано 31, оголошено в розшук – 4”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема нещодавно правоохоронці затримали на КПВВ “Пищевик” на лінії розмежування учасника бандформування “Козачий союз “Область війська Донського”. Він намагався потрапити в Маріуполь, щоб оформити закордонний паспорт на себе та дружину й вирушити у подорож.

Крім того, правоохоронці викрили та зібрали докази протиправної діяльності шістьох учасників НЗФ віком від 22 до 59 років. Серед них – жителі Донецька, Лиману, Дружківки, Слов’янська, Новолуганського.

За цими й іншими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 260 “створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань” КК України.

Читайте також:
Унікального зловмисника затримала поліція Донеччини:
бойовик “ДНР”, втікач, наркоман, патріот України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна