По Авдіївці знову б’ють артилерія й танки, є поранений

 

З початку доби 6 лютого з боку незаконних збройних формувань загалом зафіксовано 40 обстрілів. Одного військового ЗС України поранено. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО  станом на 18:00.

На Донецькому напрямку зі 152-міліметрової артилерії, танків, мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї загарбники неодноразово обстрілювали позиції сил АТО в районі Авдіївки. Також по Авдіївці та Кам’янці вогонь вели і снайпери. Крім того, під обстріли потрапили Луганське, Опитне та Зайцеве, зазначила у штабі.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії, гранатометів та мінометів різних калібрів російські окупанти обстріляли Новогригорівку, Лебединське, Широкине та Марїнку. По Широкиному вогонь вів і танк, а по Новотроїцькому – великокаліберні кулемети.

На Луганському напрямку по Новозванівці вогонь вів танк. Гранатомети – по Жовтому та Кримському.

Читайте також:
Голова СММ ОБСЄ: Цивільна інфраструктура на Донбасі бути захищена від атак

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна