За день в АТО вже 40 обстрілів, один боєць поранений. “Працюють” танки противника

 

З початку доби неділі, 5 лютого, загалом зафіксовано 40 обстрілів позицій ЗС України з боку бойовиків. Одного українського військового поранено.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

“Російсько-окупаційні війська на всіх напрямках продовжили обстріли наших позицій.
Не стала винятком і Авдіївка, де ремонтники намагаються відновити подачу електроенергії. Тут загарбники з танків, 120- та 82-міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї неодноразово вели вогонь по наших позиціях”, – сказано у зведенні.

“Неспокійно було і в інших населених пунктах на Донецькому напрямку. Танки вели вогонь в районі Пісків та Кам’янки. З мінометів різних калібрів, гранатометів та стрілецької зброї – по Зайцевому, Опитному та Луганському, а по Невельському – снайпер”, – додали в штабі.

На Маріупольському напрямку бойовики стріляли з мінометів по Красногорівці, Водяному, Широкиному та Гнутовому. З гранатометів та стрілецької зброї – по Красногорівці, Мар’їнці, Лебединському, Новотроїцькому. Снайпери обстрілювали Гнутове та Павлопіль. БМП – Широкине.

На Луганському напрямку – з мінометів калібру 120 та 82 мм – бойовики обстріляли Катеринівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Кримське. По Кримському неодноразово вогонь вели БМП противника. Тут же та по Жовтому – снайпер, зазначено у зведенні штабу АТО.

Читайте також:
В Авдіївці нарешті завершили ремонт ЛЕП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна