Доба АТО: новий рекорд обстрілів, троє загиблих, нічний обстріл Авдіївки. ФОТО

 

За минулу добу, 3 лютого, зафіксовано 115 обстрілів з боку бойовиків. На жаль, троє наших військових загинули, семеро поранено – про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

На Донецькому напрямку, використовуючи РСЗВ БМ-21 “Град”, окупанти вели вогонь по Галіцинівці. Зі 152- та 122-міліметрової артилерії, 120- та 82-міліметрових мінометів – по Авдіївці, Луганському, Троїцькому та Зайцевому. По Пісках, Кам’янці, Авдіївці та Луганському неодноразово вогонь вели танки. Зі стрілецької зброї – по Зайцевому.

При цьому голова ГУ Нацполіції Донеччини В’ячеслав Аброськін виклав у соцмережі підбірку фото з підписом “Результат нічного обстрілу бойовиками Авдіївки”.

На Маріупольському напрямку з РСЗВ БМ-21 “Град”, 152- та 122-міліметрової артилерії обстріляно Талаківку. Зі 120- та 82-міліметрових мінометів – Водяне, Красногорівку, Новотроїцьке, Лебединське, Павлопіль, Широкине, Мар’їнку, Чермалик. З гранатометів – Гнутове. По Павлополю вогонь вів снайпер. По Водяному та Лебединському – БМП, по Чермалику – протитанкові керовані ракети (ПТРК), а по Широкиному – БМП та танк.

На Луганському напрямку окупанти зі 152- та 122-міліметрова артилерії, 120- та 82-міліметрових мінометів противники вели вогонь по Троїцькому, Попасній, Новоолександрівці та Новозванівці. З гранатометів та стрілецької зброї – по Кримському та Катеринівці. Гранатомети і снайпер – по Станиці Луганській та Валуйському. Зенітні установки вели вогонь по Троїцькому.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося про 114 обстрілів за 2 лютого.

Читайте зведення станом на 18:00 попереднього дня:
З початку доби 3 лютого – понад 60 обстрілів.
В Авдіївці двоє загиблих – офіцери з Буковини Камінський і Заремський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна