“ДНР” привела війська в повну бойову і готується до великих втрат, – “ІС”

 

Керівництво бойовиків Донеччини привело підпорядковані підрозділи так званої “армії ДНР” у повну бойову готовність, приготувалося до значних втрат особового складу та до потужної пропагандистської кампанії із залученням російських кураторів.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться в оперативних даних групи “Інформаційний спротив”, які поширив у соцмережі народний депутат Дмитро Тимчук.

У повідомленні сказано: “В Донецьку в будівлі “МНС ДНР” Олександр Захарченко (ватажок бойовиків – “Н”) провів відеоконференцію з керівниками міських та районних «адміністрацій» та представниками «правоохоронних органів ДНР», що в ЗМІ не висвітлювалася.

У ході конференції Захарченко повідомив про свій наказ привести особовий склад бандформувань «ДНР» у всіх місцях дислокації в повну бойову готовність і наказав цивільним «адміністраціям» надавати повне сприяння командирам бойовиків.

Також було акцентовано увагу на необхідності підготовки місць для евакуації жителів із населених пунктів Ясинувата, Макіївка й Донецьк «в разі наступу ЗСУ».

Керівництво «ДНР» повідомило представникам медичних закладів про подальше загострення ситуації на лінії фронту і введення в зв’язку з цим додаткових чергувань; в лікарнях «ДНР» прискорений процес виписки пацієнтів з числа цивільного населення з метою звільнення ліжко-місць для поранених бойовиків; в Донецькій обласній травматологічній лікарні для них зарезервовано 200 місць (понад 100 з них – вже зайняті).

У н.п. Ясинувата, Донецьк (західні райони) тривають обходи житлових будинків представниками «поліції» і ЖКГ «ДНР» з рекомендаціями всім жителям перебувати в підвалах та бомбосховищах.

У Макіївці лікарі всіх рівнів зобов’язані цілодобово перебувати на робочих місцях в очікуванні особливих розпоряджень”.

Також “Інформспротив” повдіомляє, що представники так званого “міністерства інформації ДНР” за участю російських радників в авральному режимі сформували з місцевих і російських журналістів мобільні групи для «висвітлення результатів обстрілів українськими військами житлових кварталів Донецька».

“Відповідно до вказівки з Москви, в ці групи в обов’язковому порядку також повинні включатися представники іноземних ЗМІ.
Сьогодні, 03.02.2017, очікується прибуття в Донецьк із Москви спеціальної групи на чолі з представниками адміністрації президента РФ для координації інформаційної кампанії щодо «висвітлення ситуації» уздовж лінії фронту і дискредитації Збройних сил України”, – сказано у зведенні.

Читайте також:

Хто і як розсилає українським бійцям в Авдіївці деморалізуючі СМС

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна