Банкова поки не розглядає введення воєнного стану

 

Керівництво України наразі не обговорює питання запровадження воєнного стану, проте, зважаючи на динамічно мінливу ситуацію на Донбасі, Рада нацбезпеки ухвалюватиме відповідне рішення, виходячи з її розвитку.
Про це заявив на брифінгу в п’ятницю, 3 лютого, заступник голови адміністрації президента Костянтин Єлісєєв. 

“На даний момент, поки що, цей варіант (введення воєнного стану) не обговорюється… Ви знаєте, що ситуація на Донбасі на фронті мінлива, тому це буде вирішуватися, безумовно, колективним способом. Є в нас Рада національної безпеки і оборони, яка буде приймати відповідне рішення”, – передає слова Єлісєєва “5-й канал”.

Нагадаємо, в районі Авдіївки вже п’ятий день не припиняються обстріли. Ситуація залишається напруженою. 31 січня в Авдіївці оголошено надзвичайний стан у зв’язку із загостренням ситуації через активізацію бойовиків і загрози гуманітарної катастрофи. За добу 2 лютого внаслідок бойових дій троє українських військовослужбовців і один співробітник ДСНС загинули. З початку 3 лютого повідомлялося про двох загиблих воїнів.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна