Порошенко: Радбез ООН сьогодні розгляне ситуацію в Авдіїївці

 

Рада Безпеки Організації Об’єднаних Націй сьогодні, 2 лютого, на вимогу України розгляне ситуацію на Донбасі. Про це з посиланням на президента Петра Порошенка повідомила прес-служба АП.

“Дипломати отримали від мене чіткі інструкції. Країна-агресор, яка, на жаль, є постійним членом РБ, має ще раз відчути солідарність світу з Україною”, – зазначив глава держави.

Порошенко наголосив: “Ніхто не має права на байдужість, коли на наших очах реалізується традиційний російській сценарій – у заручники береться ціле місто. На межу гуманітарної катастрофи Авдіївку ставить Москва – жорстоко та антигуманно”.

Петро Порошенко підкреслив, що Росія систематично порушує Мінські домовленості, і колективними зусиллями має бути примушена до їх виконання.

Нагадаємо, з 1 лютого Україна почала головувати в Радбезі ООН.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна