Бойовики “ДНР” масово криють одне одного “дружнім вогнем”, – ГУР

 

Двох бойовиків убито і 17 поранено на Донеччині внаслідок “дружнього вогню”. Як передає “Новинарня“, це випливає зі зведення Головного управління розвідки Міністерства оборони України, оприлюдненого 2 лютого.
Зокрема, за даними ГУР, невдача спіткала 11 омсп “Восток” біля Авжіївської промзони.

“У районі промислової зони Авдіївки артилерійськими підрозділами 11-го окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1-го армійського корпусу ЗС РФ обстріляно позиції передових підрозділів свого полку, поранено сім військовослужбовців.

У районі Саханки мінометними підрозділами 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ здійснено обстріл власних передових позицій, в результаті чого вбито двох та поранено більше десяти військовослужбовців”, – заявляє прес-служба розвідки.

Як відомо, речник Міноборони з питань АТО заявив, що на активність бойовиків “українські війська відповідають окупантам вогнем”.

Про другий факт “дружнього вогню” бойовиків речник МОУ уточнив, що це відбулося під селом Водяне.

Читайте також:
У Міноборони повідомили про більші втрати за добу, ніж у штабі АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна