Міністр оборони підписав наказ про підвищені винагороди учасникам АТО

 

Міністр оборони Степан Полторак підписав наказ про збільшення суми грошової винагороди військовослужбовцям, які виконують завдання в районі проведення АТО.
Про це на брифінгу 31 січня повідомила начальник управління комунікацій та преси Міноборони Оксана Гаврилюк.

Згідно з наказом, військовослужбовцям, які несуть службу на лінії бойового зіткнення, виплачуватиметься грошова винагорода в сумі 6 тисяч гривень, а в інших місцях дислокації в межах району проведення антитерористичної операції — в сумі 2400 гривень.

Як інформувала “Новинарня“, раніше Комітет ВР з питань оборони й нацбезпеки проголосував за збільшення доплат військовим в зоні АТО до 4500 грн. і 2500 грн. на першій і другій лініях відповідно.

31 грудня, перебуваючи в зоні АТО під Маріуполем, президент Петро Порошенко дав доручення міністру оборони підняти до 6 тис. гривень на місяць доплати військовослужбовцям, які перебувають в зоні АТО на першій лінії і на другій лінії – до 2,4 тис.

Нагадаємо, в 2016 році ці додаткові винагороди становили 4,2 тис. і 1,2 тис. грн. відповідно.

Читайте також:
Росія заохочує бойовиків ОРДЛО іти на передову за 9 тис. рублів, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна