У готелі в окупованій Горлівці виявили особливих офіцерів-окупантів

 

В одному з готелів окупованої Горлівки (ОРДО) дислокується велика група офіцерів російських військ, які не допускають до цього готелю інших військових найманців з Росії.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на оперативні дані групи “Інформаційний спротив”, які поширив у соцмережі нардеп Дмитро Тимчук.

“У Горлівці, у відомчому готелі ПАТ «Концерн Стирол» в даний час проживають військовослужбовці РФ, здебільшого офіцерського складу (50 осіб у військовій формі російського зразка, на формі нашивки з прапорами РФ). Вони займають 6-й поверх готелю. Інша частина готелю майже порожня. Готель охороняється силами служби безпеки «Концерну Стирол». Ротація військовослужбовців відбувається раз на місяць”, – зазначено в повідомленні.

“Нещодавно на територію Горлівки прибула група найманців з території РФ (близько 200 чоловік), які намагалися заселитися у вищевказаний готель «Концерну Стирол», однак військовослужбовці РФ, що проживають в готелі, заборонили заселення.
Надалі дана група найманців розмістилася в приміщенні одного з інтернатів м. Горлівка”, – зазначає “ІС”.

Читайте також:
Школярі Донецька проходять стрілецький вишкіл,
щоб стати снайперами в “армії ДНР”, – “ІС”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна