День боїв в Авдіївській промзоні: ще сім військових поранені

 

Проросійські бойовики в неділю, 29 січня, продовжують інтенсивний обстріл Авдіївської промзони та її околиць. Після загиблих вранці ще семеро військових ЗС України зазнали поранень.
Про це повідомив в ефірі “Еспресо.TV” голова військово-цивільної адміністрації міста Павло Малихін.

“Тривають обстріли по промзоні, по старій Авдіївці. Є потерпілі серед мирного населення – це чоловік і жінка. Також є потерпілі серед військових: сімох поранено. Зараз їм надається медична допомога. Для лікарні забезпечуємо пересувний електрогенератор”, – повідомив Малихін.

До відновлення електропостачання Авдіївки спеціалісти ще не приступили, оскільки протягом дня місто продовжують обстрілювати терористи, зазначив він.

Голова міськВЦА додав, що терористи влучили в один житловий будинок.

За словами керівника міста, ситуація в Авдіївці тривожна і важка.

Як передавала “Новинарня“, речник Міноборони з питань АТО на денному брифінгу 29 січня повідомив, що в ході ранкових обстрілів та спроби штурму промзони Авдіївки бойовиками загинули троє українських бійців, один поранений, ситуація продовжує залишатися напруженою.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна