Бойовики “ЛНР” при втечі застрелили російського офіцера, – ГУР

 

Під Кадіївкою (колишній Стаханов, окупована частина Луганщини) дезертири-бойовики під час втечі з позиції застрелили командира-росіянина.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні Головного управління розвідки Міноборони України за 29 січня.

“У з’єднаннях і військових частинах російських окупаційних військ продовжують мати місце випадки самовільного залишення підрозділів, пов’язані з небажанням брати участь у бойових діях, та небойових втрат.
28 січня ц.р. три військовослужбовці 6-го окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2-го армійського корусу (Луганськ) ЗС РФ зі зброєю самовільно залишили бойової позиції та розстріляли російського офіцера, який намагався їм перешкодити”, – ідеться в повідомленні.

Наразі командування полку організувало пошук дезертирів, а вбивство офіцера у доповіді командуванню корпусу трактувало як “втрату під час обстрілу передових позицій силами АТО”, інформує розвідка.

Також, за даними ГУР МОУ, “противник продовжує здійснювати провокаційні дії з метою подальшого звинувачення сил АТО у порушені режиму припинення вогню… 27 січня ц.р. з вогневих позицій у н.п. Кадіївка противником здійснено артилерійський обстріл околиці н.п. Брянка (окупована частина Луганщини – “Н”)“.

Читайте також:
Росія заохочує бойовиків ОРДЛО іти на передову за 9 тис. рублів, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна