У будинку екс-заступника генпрокурора знайшли золоту лопату, – ЗМІ

 

Правоохоронці знайшли золоту лопату в ході обшуку в будинку колишнього заступника генерального прокурора України Рената Кузьміна. Про це інформує інтернет-видання “Лівий берег” з посиланням на джерела в оточенні силовиків.

“Крім цінностей, документів, а також матеріалів, що безпосередньо цікавили слідство, у екс-заступника генпрокурора знайшли цікавий “сувенір”. Це – золота лопата,” – пише видання.

За розміром вона не відрізняється від звичайної садової лопати, але при цьому виготовлена ​​з золота.

Як зазначає “Лівий берег”, офіційних повідомлень про результати обшуків у Кузьміна поки не надходило.
Проти Кузьміна, крім справи за обвинуваченням у незаконному будівництві житла на території рекреаційної зони, було відкрито справу за обвинуваченняму незаконному затриманні Юрія Луценка в 2010 році. Вихідця з Донеччини оголосили в розшук.
У часи Януковича Ренат Кузьмін був заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони (2013-2014) та першим заступником Генерального прокурора (2010-2013).
Раніше великий резонанс викликала історія про “золотий батоні”, виявлений у президентській резиденції “Межигір’я” після того, як Віктор Янукович покинув її в лютому 2014 року.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна