Харків виграв у Росії право приймати чемпіонат Європи з боксу-2017

 

Україна отримана право прийняти один із найбільших спортивних форумів – чемпіонат Європи-2017 з боксу серед чоловіків. Господарем турніру стане місто Харків.
Про це йдеться у прес-релізі Федерації боксу України.

Відповідно до офіційного повідомлення Європейської конфедерації боксу (EUBC), чемпіонат запланований на 14-26 червня 2017 року.

Разом з Україною за право проведення боксерської першості Європи сперечалися Туреччина та Росія. Проте переважна більшість членів виконавчого комітету EUBC віддала голоси саме Харкову.

Зазначається, що у зверненні до президента ФБУ Володимира Продивуса президент Європейської конфедерації Франко Фальчінеллі зазначив: він абсолютно впевнений у тому, що Федерація боксу України й організаційний комітет змагань забезпечать проведення чемпіонату Європи на найвищому рівні.

“Я переконаний, що ми проведемо цей турнір на найвищому рівні. Безперечно, ця подія стане для нашої держави історичною, тому ми маємо зробити все від нас можливе, щоб вкотре показати те, як ми можемо та вміємо організовувати змагання такого високого рівня”, – заявив очільник ФБУ.

Континентальна першість з боксу серед чоловіків стане найбільшою й історичною боксерською подією для України.
Раніше нашій державі довіряли право на проведення чемпіонату світу з боксу серед юніорів, Кубка Європи серед чоловіків, чемпіонату Європи серед жінок і чемпіонату Європи з боксу серед юніорів.

Читайте також:

У Росії забрали чемпіонат світу з бобслею. Через політику

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна