Прем’єр РФ Медведєв переобраний головою “Єдиної Росії”

 

Прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв переобраний на посаду номінального голови партії “Єдина Росія”. Про це повідомляють ЗМІ країни-агресора.

Голосування відбулося на партійній конференції в неділю, 22 січня. Медведєв був кандидатом на безальтернативній основі. Він є головою партії з травня 2012 року – відколи очолив уряд країни, повернувши посаду президента Володимиру Путіну.

Виступаючи перед голосуванням, Медведєв заявив, що опозиційні партії могли б використати регіональні вибори, призначені на 10 вересня, щоб “раніше ефективно розпочати президентську кампанію”.

“Наша партія не має піддаватися на провокації і не має втручатися в політичні інтриги”, – сказав Медведєв.

Він додав, що “Єдина Росія”, яка має конституційну більшість у Державній думі і контролює центральний уряд та більшість регіональних адміністрацій, “є головним політичним ресурсом” президента Володимира Путіна.

ОНОВЛЕНО. Самопроголошений голова уряду окупованого РФ Криму Сергій Аксьонов увійшов до складу вищої ради партії “Єдина Росія”. Таке рішення було ухвалене на з’їзді партії 22 січня (повний список – на сайті політсили).
На посаду голови вищої ради “ЄР” переобраний екс-спікер Держдуми Борис Гризлов.

Як відомо, наступні вибори президента РФ мають відбутись 11 березня 2018 року.

Читайте також:

Російські опозиціонери зняли з безпілотника неозору дачу Медведєва на Волзі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна