Розвідка дізналася, як російське керівництво бореться з утікачами з передової “ДНР/ЛНР”

Командування російських військ на Донбасі карає полігоном бойовиків “ДНР” та “ЛНР”, які намагаються залишити передові позиції.
Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Командування російських окупаційних військ продовжує здійснювати заходи щодо недопущення зростання випадків залишення передових позицій особовим складом та дезертирства.
З метою утримання на службі особового складу 5-ї окремої мотострілецької бригади (Макіївка) та 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка), який виявив бажання звільнитись по закінченню контрактів, та проведення з ними “посиленої виховної роботи”, командуванням 1 АК ЗС РФ введена практика ізолювання таких військовослужбовців на полігоні поблизу н.п. Торез”, – сказано у зведенні.

Водночас, зазначає ГУР, командування 2-ї окремої мотострілецької бригади 2 АК (Луганськ) ЗС РФ “змушене щодня розглядати до 15 рапортів на звільнення військовослужбовців, у яких завершився термін служби за контрактом”.

У разі затримки прийняття рішення щодо звільнення або відмови особовий склад самовільно залишає розташування бригади, інформує розвідка.

Читайте також:

Росія заохочує бойовиків ОРДЛО іти на передову за 9 тис. рублів, – ГУР

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна