Найдовші колядки на фестивалі “ЕтноЗима в Михайлівському”: гроші для дитбудинків зони АТО. ВІДЕО

 

Свято-Михайлівський Золотоверхий монастир УПЦ Київського патріархату в суботу, 21 січня, прийняв фестиваль “Етнозима в Михайлівському”, який організували мистецька агенція “Територія А” (Анжеліка Рудницька) спільно з монастирем.

Як повідомляє “Новнарня” з посиланням на “5-й канал”, в ході фестивалю було встановлено “національний різдвяний рекорд” за тривалістю виконання колядок та щедрівок.

У храмі виступали дитячі, фольклорні, церковні та професійні колективи, а також відомі артисти, як-то Тарас Компаніченко та його “Хорея козацька”.

Відео:

У рамках різдвяного дійства провели святкове богослужіння, літературні читання, ярмарок народних майстрів, майстер-класи з народного мистецтва.

Крім іншого, благодійний фестиваль “Етнозима в Михайлівському” збирав кошти для допомоги дитячим будинкам у зоні АТО на Сході України.

Реквізити для надання фінансової допомоги у гривнях:
р/р 26004056207511 у Столичній філії “Приватбанку”
ЄДПОУ 2572913921, МФО 380269
отримувач: ФОП Рудницька Анжеліка Миколаївна
призначення: “безповоротна фінансова допомога дитбудинкам у зоні АТО”

Читайте також:
ЮНІСЕФ, ФФУ й Міносвіти влаштовують масштабний футбольний турнір
для дітей Сходу України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна