На хабарі затримали заступника начальника Львівської митниці

 

Львівські правоохоронці в четвер, 19 січня, затримали в. о. заступника начальника Львівської митниці, якого підозрюють у систематичному хабарництві.
Про це повідомив у “Фейсбуці” головний військовий прокурор Анатолій Матіос з посиланням на військового прокурора Західного регіону Олега Синюка.

Зазначається, що військовою прокуратурою Львівського гарнізону спільно з УЗЕ (Управлінням захисту економіки) поліції “задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди (хабара) у розмірі 15 тис. доларів США виконувачем обов’язків заступника начальника Львівськоі митниці ДФС… Грошові кошти виявлені та вилучені у повному обсязі під час проведення огляду місця події”.

“Гроші вимагав та отримав від підлеглих працівників як щомісячну “данину” з тих, хто перетинає митний кордон держави”, – зазначив Матіос.

Він додав, що “про побори знизу вверх знають всі, але заявили і процесуально дали свідчення окремі сміливці лише тепер”.

Заступника начальника Львівської митниці затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Читайте також:

На Дніпропетровщині керівники райвідділу поліції погоріли на хабарі

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна