СБУ скасувала заборону в’їзду в Україну Наташі Корольовій. На час похорону

 

Служба безпеки України дозволила російській співачці Наташі Корольовій приїхати до Києва на похорон бабусі. Це в коментарі ТСН 18 січня підтвердила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

Вона пояснила, що в таких випадках, якщо людині заборонено в’їзд до країни, Служба безпеки дозволяє приїхати на похорони родичів.
Водночас цей дозвіл є тимчасовим, і після похорону бабусі співачка й надалі буде залишатися персоною нон ґрата в Україні.

Раніше 18 січня колишня киянка Наталія Поривай (творчий псевдонім – Наташа Корольова) повідомила, що в столиці України померла її 94-річна бабуся.

Згодом співачка додала: “Служба безпеки України заявила, що дасть дозвіл російській співачці Наташі Корольовій відвідати країну в зв’язку з похоронами бабусі! Спасибі, світ не без добрих людей!!!”

Як інформувала “Новинарня“, 12 жовтня 2016 року Служба безпеки України заборонила в’їзд в Україну Наташі Корольовій на 5 років.
Вона давала концерти в окупованому Криму, порушуючи міграційне законодавство України. Крім того, вже після початку агресії РФ проти України фотографувалася з президентом Путіним тощо.




На 14 грудня був запланований концерт Корольової в Палаці культури “Україна” в Києві. Але він не відбувся через заборону в’їзду.
У грудні співачка оскаржила заборону в суді. Вона просить суд просить визнати протиправним та скасувати рішення СБУ. Судове засідання у справі призначено на 16 березня 2017 року.

Наталія Поривай народилася 31 травня 1973 року в Києві, з початку 1990-х років постійно живе в Москві, вона заслужена артистка РФ.

Читайте також:

ДПСУ врахувала критику Геращенко щодо в’їзду в Україну “лабухів з Криму” і “спостерігачів з ОРДЛО”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна