Нардеп приніс у Раду горілку “Московська”, виготовлену в “ДНР”. ФОТО

 

Нардеп від “Народного фронту” Ігор Лапін у вівторок, 17 січня, приніс до сесійної зали Верховної Ради горілку марки “Московська” з акцизною маркою так званої “ДНР”, яку, за власним зізнанням, він купив на підконтрольній Україні території.
Про це депутат повідомив на своїй сторінці у “Фейсбуці“.

Крім того, він продемонстрував пачку сигарет з акцизом Росії, так само придбану на Донбасі.

Відтак Лапін закликав звернути увагу на законопроект №2004а “Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території”.

“Я злий. Дууууже! Новорічні та різдвяні свята провів в окопах. А ці товари придбані мною на території України. Поки хлопці гниють в окопах, бариги торгують нашими життями. Акцизна марка “ДНР” – горілка “Московська”. Цигарки – акциз Росії. Закон 2004А негайно в сесійну залу”, – написав депутат, який у 2014 році був учасником АТО.

“До речі, порадьте, друзі. Якщо назвати населений пункт, то ДФС точково відзвітує, що вжили заходів. Якщо не називати – то нехай шерстять поздовж всієї лінії розмежування”, – додав Лапін.

горілка Московська ДНР 2 горілка Московська ДНР 5 горілка Московська ДНР 1 горілка Московська ДНР
<
>

Судячи з етикетки, горілка “Московська особлива” виготовлена ТОВ “Катя-плюс” у м. Донецьк, пр. Дзержинського, 26.
Згадок про “ДНР” на етикетці немає.

Читайте також:

Схема експорту “чорних” цигарок із “ДНР” в ЄС залишається дієвою

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна