Розвідка доносить про конфлікт росіян і місцевих бойовиків під Новоазовськом із трьома вбитими

 

У військових з’єднаннях і частинах ЗС Росії на Донбасі зросла кількість небойових втрат та внутрішніх конфліктів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“16 січня у 1-му мотострілецькому батальйоні 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (1-й армійський корпус, так звана “армія ДНР” – “Н”) в результаті сутички із застосуванням зброї між військовослужбовцями ЗС РФ та контрактниками з числа місцевого населення трьох військовослужбовців вбито та ще дев’ятьох поранено“, – йдеться у зведенні ГУР МОУ.

Раніше розвідка інформувала, що в Новоазовську між бойовиками з Донецької області та російськими спецпризначенцями виникли сутички.

За даними ГУР, “для посилення контролю та підтримання належної військової дисципліни серед військовослужбовців 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти в Новоазовськ направлено підрозділ спеціального призначення зі складу 1 АК (Донецьк) ЗС РФ”. Цей підрозділ встановив на території Новоазовського району блокпости, на яких перевіряють військових та цивільних осіб.

“14 січня ц.р. між військовослужбовцями 9 ошмп мп з числа місцевого населення та підрозділу спеціального призначення ЗС РФ виникли сутички… Внаслідок конфлікту було травмовано 20 осіб (двоє у важкому стані) зі складу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти, яких доставлено в районну лікарню Новоазовська”, – зазначали у ГУР.

 

Читайте також:
Бойовики “ДНР” вчаться евакуювати свого ватажка до Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна