Луценко отримав з ООН докази держзради Януковича

 

Генеральна прокуратура отримала копію заяви на той час президента України Віктора Януковича з проханням ввести російські війська в Україну. Про це генпрокурор Юрій Луценко повідомив у соцмережі.

“Так, Головна військова прокуратура отримала через Постійне представництво України офіційний лист секретаріату ООН з наданням українській стороні завіреної офіційною печаткою ООН фотокопії заяви Януковича від 01.03.2014 з проханням ввести війська Російської Федерації в Україну та всі офіційні матеріали, які були додані від РФ до заяви представника РФ в ООН Чуркіна!” – написав Луценко.

Генпрокурор підкреслив, що всі отримані українським слідством матеріали визнані ООН офіційними документами, які надала РФ.

“Слідством військової прокуратури отримано беззаперечні документальні докази держзради Януковича. Дозвіл на оприлюднення мною даних досудового слідства отримано від старшого прокурора у провадженні про держзраду Януковича”. – додав генпрокурор.

Нагадаємо, в ГПУ повідомляли про те, що суд у справі про державну зраду президента-втікача Януковича стартує орієнтовно в лютому 2017 року.

Читайте також:
Справа про держзраду: Печерський суд дозволив вилучити в МЗС
оригінал Харківських угод

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна