Доба АТО: понад 60 обстрілів, один загиблий

 

За минулу добу, 11 січня, відбулося 62 обстріли з боку бойовиків. Один військовий ЗС України загинув, чотирьох поранено, одного травмовано. Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зі 120- та 82-міліметрових мінометів окупанти обстрілювали Красногорівку та Мар’їнку. З гранатометів та стрілецької зброї вони вели вогонь по Павлополю, Гнутовому, Гранітному, Водяному, Новогригорівці, Широкиному, Талаківці, Мар’їнці.

На Луганському напрямку – зі 122-міліметрової артилерії стріляли по Троїцькому. Зі 120- та 82-міліметрових мінометів та гранатометів різних систем – по Новозванівці та Троїцькому. З озброєння БТР та великокаліберних кулеметів – по Кримському. По Станиці Луганській – зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку вогонь мінометів калібру 120 та 82 мм вражав позиції ЗС України в районі Авдіївки, Зайцевого, Новгородського, та Троїцького. З гранатометів та стрілецької зброї противник бив по Авдіївці, Майорську, Північному, Новоселівці Другій, Залізному, Верхньоторецькому та Зайцевому. По Опитному вогонь вів снайпер, а по Авдіївці – також БМП противника.

Читайте також:
На території ОРДЛО працюють вісім українських спостерігачів з СЦКК, у нас – 75 росіян.
ЯК ЦЕ ВИГЛЯДАЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна