Речник МОУ підтвердив дані про загиблого. Ще трьох військових так і не знайшли

 

За минулу добу, 10 січня, в результаті бойових дій загинув один український військовий, ще троє отримали поранення. Про це на брифінгу в середу заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, підтвердивши тим самим попередню інформацію прес-центру штабу АТО.

За його словами, на Луганському напрямку зафіксовано 7 ворожих збройних провокацій, на Донецькому – 12 (за добу тут противник випустив більше 120 мінометних снарядів), на Маріупольському – 30 (тут кількість обстрілів зросла в півтора рази і досягла середньодобових показників минулих тижнів – до початку так званого “новорічного режиму тиші”).

“Найбільш напруженою доба була для захисників Авдіївської промзони. Там противник активізувався в обід і майже шість годин без перерв обстрілював наші позиції аж до восьмої години вечора”, – сказав полковник Мотузяник.

Також речник МОУ повторив дані щодо бойового зіткнення з ворожою ДРГ біля населеного пункту Тарамук (Маріупольський напрямок).
За його словами, завдяки скоординованим діям наших військовослужбовців напад було відбито “за лічені хвилини”.

Відповідаючи на запитання журналістів, речник МОУ сказав, що наразі так і немає інформації про трьох військових, які не повернулися до розташування підрозділу і з якими 8 січня було втрачено зв’язок на Маріупольському напрямку; їх пошуки тривають.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна