Попри санкції, Янукович домовився інвестувати в Чорногорію разом із сербською секс-зіркою, – ЗМІ

 

Син екс-президента-втікача Олександр Янукович, попри санкції в Європі, вирішив вкласти 13 млн. євро у нерухомість в Чорногорії, а схилила його до цього 31-річна сербська модель Сорая Вучелич.
Про це пише “Європейська правда” з посиланням на сербський Informer. Відповідну інформацію поширили також інші таблоїди регіону.

За даними видання, старший син Віктора Януковича має намір будувати в Чорногорії квартири та бізнес-об’єкти, а Вучелич буде посередницею в продажу.

При цьому Сорая Вучелич відома як еротична модель, зірка журналу Playboy, учасниця реаліті-шоу та “колишня” бразильського футболіста Неймара (в них нібито був короткочасний роман).

Informer називає Януковича-молодшого “успішним бізнесменом”, “сином екс-прем’єра” та не згадує про санкції, накладені на нього в Чорногорії і багатьох інших державах Європи.
Видання повідомляє, що той познайомився з Вучелич 2016 року на адріатичному узбережжі Чорногорії.

“Олександр влітку минулого року був у Чорногорії, де зустрів Сораю через спільних друзів. Почали спілкуватися і в неформальній розмові прийшли до спільної справи. Олександр розповів, що має дозвіл на будівництво та планує інвестувати в Чорногорії. Сорая йому сказала, що й вона вже деякий час має подібні плани”, – поінформував співрозмовник видання.

Сама Вучелич відмовилася розкривати подробиці угоди з Януковичем-молодшим: “Я вам цю інформацію не можу ні підтвердити, ні спростувати”.

Як відомо, Олександр Янукович входить до переліку осіб, проти яких ЄС застосовує персональні санкції від березня 2014 року. Згодом до цих санкцій долучилася й Чорногорія, яка не є членом Європейського Союзу.
Санкції не забороняють Януковичу в’їзд до країни, але його активи однаково підлягають конфіскації.

Олександр Янукович на прізвисько Стоматолог відомий як великий бізнесмен, що скористався становищем батька та в 2010-2013 роках придбав або “віджав” багато активів в Україні. У 2014 рокі він утік із батьком до Росії.

Читайте також:
Печерський суд зняв арешт із $15 млн. у банку Януковича-молодшого

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна