Син екс-президента Польщі Валенси знайдений мертвим

 

У Польщі помер Пшемислав Валенса, один з чотирьох синів колишнього президента країни Леха Валенси. Про це повідомляє Associated Press.

Пшемислав Валенса був знайдений мертвим у своїй квартирі в Гданську. Тіло 43-річного чоловіка виявив один із членів його родини.

За словами представниці поліції Гданська, судово-медичні експерти, які були викликані на місце бригадою швидкої допомоги, попередньо виключили можливість вбивства.

Пшемислав був третьою дитиною колишнього президента Польщі Леха Валенси і його дружини Данути.

“В молодості у нього були проблеми з алкоголем, його затримували за водіння в нетверезому стані”, – повідомляє Associated Press.

“У зв’язку зі смертю Пшемислава, нашого сина, брата, батька, ми відчуваємо величезний біль. У цей важкий час, будь ласка, поважайте наше особисте життя. — Родина”, — написав Ярослав Валенса на своїй сторінці у Facebook.

Загалом у екс-президента Польщі вісім дітей – четверо синів та чотири доньки.

Читайте також:
Смерть мозамбікської “принцеси” Валентини Гебузи

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна