На посаду голови Нацполіції подали заявки 64 претенденти

 

На “консультативний” конкурс на посаду голови Національної поліції подано 64 заявки. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в соцмережі.

“Завершився прийом заявок на консультативний конкурс на главу Нацполіціі України. Подано 64 заявки, з якими починає роботу конкурсна комісія”, – написав міністр.

За його словами, після обробки документів, протягом трьох днів, на сайті МВС буде доступний повний список допущенних до конкурсу кандидатів, що відповідають кваліфікаційним вимогам.

Як відомо, 14 листопада 2016 року Хатія Деканоїдзе подала у відставку з посади керівника Національної поліції. Її обов’язкивиконує перший заступник голови Нацполіції Вадим Троян.
15 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оголосив консультативний конкурс на посаду керівника Національної поліції, хоча закон не встановлює таку вимогу.

Читайте також:
Дякуємо, мамо! Чернівецькі “копи” оригінально попрощалися з Хатією Деканоїдзе. ВІДЕО

Учасники акції “АвакOFF!” привезли під паркан Авакова старі рюкзаки й запалили. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна